Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane paluchy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane paluchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-paluchy4-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane paluchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-paluchy3-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane paluchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-paluchy1-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane paluchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-paluchy2-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekane paluchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-paluchy0-2.jpg)
pieczarki | 2 sztuki |
kiełbasa cienka | 10 dag |
pomidor | 1 sztuka |
cebula | 1/2 sztuki |
ser żółty | 15 dag |
ogórek zielony | 1 sztuka |
masło do smarowania | |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | |
bułka | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: