Składniki:
rostbefu bez kości | 40 dkg |
dynia | 60 dkg |
cebula | 2 szt. |
pomidory | 1/4 kg |
ser żółty | 10 dkg |
masło | 4 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól |
rostbefu bez kości | 40 dkg |
dynia | 60 dkg |
cebula | 2 szt. |
pomidory | 1/4 kg |
ser żółty | 10 dkg |
masło | 4 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: