Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z wędzonym boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - zapiekanka z wędzonym boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-wedzonym-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - zapiekanka z wędzonym boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-wedzonym-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - zapiekanka z wędzonym boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-wedzonym-boczkiem0-2.jpg)
ryż | 50 dag. |
boczek wędzony | 40 dag. |
marchew | -4 szt. |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ser żółty | 40 dag. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania formy |
masło | do posmarowania formy |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion mięsny | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: