Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-faszerowany-camembertem-i-pestkami-dyni-otulony-plastrami-boczku-1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-faszerowany-camembertem-i-pestkami-dyni-otulony-plastrami-boczku-2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-faszerowany-camembertem-i-pestkami-dyni-otulony-plastrami-boczku-3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-faszerowany-camembertem-i-pestkami-dyni-otulony-plastrami-boczku-4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekany Filet faszerowany Camembertem i pestkami dyni-otulony plastrami boczku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-faszerowany-camembertem-i-pestkami-dyni-otulony-plastrami-boczku-5-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 sztuki |
ser camembert | 0,5 sztuki |
pestki dyni | 0,5 szklanki |
boczek | 4 plastry |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1\4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1\4 łyzeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1\3 łyzeczki |
masło | 2 łyżki |
pestki dyni | 2\3 szklanki dodatkowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: