Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z pulpetami wg Zub3r'a
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowa z pulpetami wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-pulpetami-wg-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowa z pulpetami wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-pulpetami-wg-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowa z pulpetami wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-pulpetami-wg-zub3ra3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowa z pulpetami wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-pulpetami-wg-zub3ra4-2.jpg)
pieczarki | 1/2 kg |
pory | 2 |
marchew | 2-3 |
pietruszka | |
bulion | 1 1/2 l |
śmietana 18 proc | 1/2 szk |
sól do smaku | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
oliwa | 1 łyż |
mięso mielone | 1/2 kg |
jajko | |
cebula | 1/2 |
ząbek czosnku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyż |
sól do smaku | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 płaska łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: