Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowo-serowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa12-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa13-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa14-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa15-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa16-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa pieczarkowo-serowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-serowa17-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
pieczarki | 60 dkg |
serek topiony | kremowy 300 g |
bulion drobiowy | 2 l |
śmietana kremówka | 200 g |
mąka pszenna | 2 czubate łyżki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: