Składniki:
pieczarki | 60 dag |
serek topiony w plasterkach, | 30 dag |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
cebula | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
marchew | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mleko | 0,5 szkl |
śmietana | 150 ml |
pieczarki | 60 dag |
serek topiony w plasterkach, | 30 dag |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
cebula | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
marchew | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mleko | 0,5 szkl |
śmietana | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: