Składniki:
Głowa ryby i płetwy | 100 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
cebula | 10 g |
mąka | 2 g |
śmietana | 50 g |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
papryka mielona | |
żółtko jajek | 1 szt. |
Głowa ryby i płetwy | 100 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
cebula | 10 g |
mąka | 2 g |
śmietana | 50 g |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
papryka mielona | |
żółtko jajek | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: