Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-boczkiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i wrzucić do garnka, przesmażyć razem z cebulą i boczkiem. Cukinię wyszorować, pokroić w kostkę, wrzucić do garnka. Dolać wody i gotować 10 minut.
![Krok 2 - Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-boczkiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
Następnie wsypać makaron w kształcie ryżu, gotować 2 minuty, wlać śmietankę.
![Krok 3 - Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-boczkiem-i-pieczarkami3-2.jpg)
Wrzucić pokrojony w kawałki serek topiony, podgrzewać na małym ogniu ciągle mieszając aż serek się rozpuści.
![Krok 4 - Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-boczkiem-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa serowa z boczkiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-boczkiem-i-pieczarkami5-2.jpg)