Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziemniaczana z kalarepką i selerem naciowym
Kroki postępowania
Seler naciowy dokładnie umyć, odciąć końcówki a łodygi pokroić w krążki.
Mięso z wywaru drobno pokroić i dodać do zupy.
udka kurczaka | 2 |
ziemniaki | 1 kg |
kalarepka młoda | 2-3 średnie |
seler naciowy | kilka młodych łodyg |
lubczyk świeży | 2 gałązki |
przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: