Składniki:
mieso rosołowe | 40 dag |
chleb pszenny | 40 dag |
cebula | 3 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuka |
masło | 2 łyżki |
kminek | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
mieso rosołowe | 40 dag |
chleb pszenny | 40 dag |
cebula | 3 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuka |
masło | 2 łyżki |
kminek | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: