Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
pieczarki | 6-8 szt |
cebula | 2 szt |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
tłuszcz | |
szynka gotowana | 10 dag |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żur kiszony z żytniej mąki | |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
majeranek |
wywar mięsny | 1,5 L |
pieczarki | 6-8 szt |
cebula | 2 szt |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
tłuszcz | |
szynka gotowana | 10 dag |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żur kiszony z żytniej mąki | |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
majeranek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: