Przepis i sposób przygotowania na: Wyluzowany, nadziany kurczak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wyluzowany, nadziany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowany-nadziany-kurczak4-2.jpg)
![Krok 2 - Wyluzowany, nadziany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowany-nadziany-kurczak3-2.jpg)
![Krok 3 - Wyluzowany, nadziany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowany-nadziany-kurczak2-2.jpg)
![Krok 4 - Wyluzowany, nadziany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowany-nadziany-kurczak1-2.jpg)
Podajemy z pieczonymi warzywami.
![Krok 5 - Wyluzowany, nadziany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowany-nadziany-kurczak0-2.jpg)
kurczak | 1,5 kg |
Nadzienie: | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | 1/2 łyżeczki |
marynata | |
olej | 3 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
sok pomarańczowy | 2 łyżki |
Przyprawa do mięs Prymat | 3 łyżki |
orzeszki ziemne | 50 prażone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: