Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka5-2.jpg)
![Krok 6 - Pulpeciki z czerstwego chleba i tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-z-czerstwego-chleba-i-tunczyka6-2.jpg)
chleb czerstwy | 2-3 kromki |
tuńczyk w sosie własnym | 150 g |
koperek | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
pieprz | do smaku |
mleko | do namoczenia |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: