Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg tęczowy z salsą pomidorową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg tęczowy z salsą pomidorową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-z-salsa-pomidorowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg tęczowy z salsą pomidorową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-z-salsa-pomidorowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg tęczowy z salsą pomidorową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-z-salsa-pomidorowa3-2.jpg)
pstrąg tęczowy (mój był duży, 80 dkg) | 1 sztuka |
oliwa aromatyzowana | 1 łyżka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
pomidory | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Bazylia suszona Prymat | 3 szczypty |
rukola | 1 garść |
chleb razowo-żytni | 1 pajda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: