Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-watrobka-cieleca-w-karmelu-balsamicznym-odc.-141-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-watrobka-cieleca-w-karmelu-balsamicznym-odc.-142-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-watrobka-cieleca-w-karmelu-balsamicznym-odc.-143-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-watrobka-cieleca-w-karmelu-balsamicznym-odc.-144-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-watrobka-cieleca-w-karmelu-balsamicznym-odc.-145-2.jpg)
wątróbka cielęca | 300 g |
martini dry | 2-3 łyżki |
miód | 6 łyżek |
ocet balsamiczny | 6-7 łyżek |
oliwa | 120 ml |
masło | 120 g |
por | 2 szt. |
pomidorki koktajlowe | 10 szt. |
woda | 100 ml |
kiełki | do dekoracji |
Imbir mielony Prymat | |
cząber | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: