Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Tagine z bakłażanem i koprem włoskim, odc. 35
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Tagine z bakłażanem i koprem włoskim, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-tagine-z-baklazanem-i-koprem-wloskim-odc.-351-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Tagine z bakłażanem i koprem włoskim, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-tagine-z-baklazanem-i-koprem-wloskim-odc.-352-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Tagine z bakłażanem i koprem włoskim, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-tagine-z-baklazanem-i-koprem-wloskim-odc.-353-2.jpg)
bakłażan | 2 |
koper włoski | 1 |
papryka czerwona | 1 |
cukinia | 1 |
cytryna | 1/2 |
cebula biała | 1 |
oliwa | 4 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
Kardamon mielony Prymat | |
Szafran nitki Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: