Składniki:
bakłażan | 1 szt |
łosoś filet | 20 dag |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
mozzarella w kulce | 2 szt |
natka pietruszki | 2 łyż |
cebula | 2 szt |
przecier pomidorowy | 200 ml |
masło | 1 łyż |
bakłażan | 1 szt |
łosoś filet | 20 dag |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
mozzarella w kulce | 2 szt |
natka pietruszki | 2 łyż |
cebula | 2 szt |
przecier pomidorowy | 200 ml |
masło | 1 łyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: