Przepis i sposób przygotowania na: Chleb otrębowy z orzechami włoskimi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb otrębowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-otrebowy-z-orzechami-wloskimi6-2.jpg)
drożdże świeże | 50 g |
otręby pszenne | 8 łyżek |
mąka pszenna typ 650 | 350 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
woda letnia | 2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
orzechy laskowe | 150 g |
masło | 10 g |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: