Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

faszerowane piersi

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
3 szt
pieczarki
6-8 szt
ser
5 plastry
przyprawa uniwersalna Kucharek
2 łyżki
sól i pieprz
2 łuyżki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane piersi

piersi myjemy, osuszamy dzielimy na porcje, z 1 piersi wyjdzie ok 3 kawałki, rozbijamy, przyprawiamy do smaku pieczarki kroimy w talarki a ser w plasterki,, na pierś kładziemy pieczarki i ser, zwijamy w rulon, i smażymy na maśle ala wyjdą devolaie ale bez panierki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak