Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz na łopatce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce6-2.jpg)
![Krok 7 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce7-2.jpg)
![Krok 8 - Gulasz na łopatce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-na-lopatce8-2.jpg)
łopatka bez kości | 1 kilogram |
papryka czerwona | 2 sztuka |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 4 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
olej do smażenia | |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: