Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolką szparagową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z fasolką szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-fasolka-szparagowa7-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z fasolką szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-fasolka-szparagowa8-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z fasolką szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-fasolka-szparagowa9-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z fasolką szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-fasolka-szparagowa10-2.jpg)
cebula biała | 3 szt |
ząbek czosnku | 3 szt |
wołowina | 1 kg |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
oliwa | |
mąka | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 l |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
fasolka szparagowa | 0,5-1 l |
papryka czerwona | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: