Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo
6 sztuk
sardynki
1 puszka
musztarda
1 łyżeczka
majonez
1 łyżka
cebula
1/4 sztuka
sok z cytryny
1 łyżeczka
natka pietruszki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka kroimy na pół, wyjmujemy żółtka i zgniatamy je widelcem. Dodajemy do nich sadrynki, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, oraz pozostałe przyprawy i składniki. Całośc dokłądnie ucieramy. Farszem napełniamy białka jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 16.06.2011 00:34
super farsz do tych jajeczek;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak