Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA SMAŻONE Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I WĘDZONKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - JAJKA SMAŻONE Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I WĘDZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-smazone-z-zielonymi-szparagami-i-wedzonka1-2.jpg)
![Krok 2 - JAJKA SMAŻONE Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I WĘDZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-smazone-z-zielonymi-szparagami-i-wedzonka2-2.jpg)
![Krok 3 - JAJKA SMAŻONE Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I WĘDZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-smazone-z-zielonymi-szparagami-i-wedzonka0-2.jpg)
jajko | 5 szt |
szparagi zielone | 8 szt |
boczek wędzony | 50 gram |
mleko | 2 łyżki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
polędwica | 50 wędzona |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: