Przepis i sposób przygotowania na: Jarmużowo -kurczakowe rożki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki3-2.jpg)
![Krok 4 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki4-2.jpg)
![Krok 5 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki5-2.jpg)
Paszteciki pieczemy około 15 minut w 200˚C.
![Krok 6 - Jarmużowo -kurczakowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowo-kurczakowe-rozki6-2.jpg)
jarmuż | 40 dag |
pierś z kurczaka | 40 dag |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
olej do smażenia | |
słonecznik łuskany | do posypania |
jajko | do smarowania |
czosnek | ząbek |
sól do smaku | |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: