Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z młodej kapusty i z jabłkami.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z młodej kapusty i z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-i-z-jablkami.1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z młodej kapusty i z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-i-z-jablkami.2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z młodej kapusty i z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-i-z-jablkami.3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak z młodej kapusty i z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-i-z-jablkami.4-2.jpg)
kapusta | 1 szt |
jabłka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
udka kurczaka | 1 szt |
kartofle | 3-4 szt |
woda | 3 l |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
śmietana 12% | 4 łyżki |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
przecier pomidorowy | 3-4 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
Kminek cały Prymat | 1 szczypta |
seler | 50 g |
koperek | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: