Przepis i sposób przygotowania na: Kąski z kurczaka w krakersach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kąski z kurczaka w krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-kurczaka-w-krakersach1-2.jpg)
![Krok 2 - Kąski z kurczaka w krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-kurczaka-w-krakersach2-2.jpg)
![Krok 3 - Kąski z kurczaka w krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-kurczaka-w-krakersach3-2.jpg)
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
śmietana 30% | 200 ml |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
krakersy | 1 paczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: