Przepis i sposób przygotowania na: Knedle Bawarskie z wątróbką
Kroki postępowania
Bułki połamać, zalać gorącym mlekiem i odstawić następnie odsączyć.
![Krok 1 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka4-2.jpg)
![Krok 5 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka5-2.jpg)
![Krok 6 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka6-2.jpg)
![Krok 7 - Knedle Bawarskie z wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-bawarskie-z-watrobka7-2.jpg)
bułka czerstwa | 3 szt. |
mleko | 1 szklanka |
wątróbka drobiowa | 35 dag |
jaja | 2 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
wędzonka | 10 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: