Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z selera
Kroki postępowania
Selery należy ugotować do miękkości, uważając ,żeby nie rozgotować.
![Krok 1 - Kotlety z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-selera10-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-selera11-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-selera8-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-selera9-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-selera7-2.jpg)
seler korzeniowy | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 5 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: