Składniki:
kilka strąków czerwonej papryki | |
2 ząbki czosnku | |
cebula | |
3 listki laurowe | |
kilka ziarenek pieprzu i ziela angielskiego | |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda | 4 szkl. |
cukier | 2 łyż. |
oliwa | 2 łyż. |
sól | 1.5 łyż. |
kilka strąków czerwonej papryki | |
2 ząbki czosnku | |
cebula | |
3 listki laurowe | |
kilka ziarenek pieprzu i ziela angielskiego | |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda | 4 szkl. |
cukier | 2 łyż. |
oliwa | 2 łyż. |
sól | 1.5 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: