Przepis i sposób przygotowania na: naleśniki pełnoziarnisty
Farsz: pieczarki obrać, pokroić, poddusić na patelni, osobno szpinak umyty posiekany z czosnkiem. Następnie połączyć i nakładać na naleśnik farsz, odrobinę posypać mozzarellą i zawinąć.
mąka pełnoziarnista | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
woda | 1/3 szklnaki |
sól do smaku | 1 szczypta |
olej kokosowy | do smażenia |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
szpinak | 100 gram |
pieczarki | 100 gram |
ser mozarella | odrobina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: