Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany oscypek podany z żurawiną
Kroki postępowania
Przygotowujemy potrzebne składniki - ser, pieprz ziołowy Prymat, konfiturę żurawinową oraz zarodki pszenne.
![Krok 1 - Panierowany oscypek podany z żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-oscypek-podany-z-zurawina1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowany oscypek podany z żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-oscypek-podany-z-zurawina2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowany oscypek podany z żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-oscypek-podany-z-zurawina3-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowany oscypek podany z żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-oscypek-podany-z-zurawina4-2.jpg)
![Krok 5 - Panierowany oscypek podany z żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-oscypek-podany-z-zurawina0-2.jpg)
oscypek | 4 plastry |
zarodki pszenne | 0,5 szklanki |
jajko | 1 |
mleko | 1 łyżka |
konfitura żurawinowa | 2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: