Składniki:
papryka | 8 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
śmietana | 2/3 szkl. |
mąka | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
pęczek szczypioru | |
bulion | 1 kostka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
papryka | 8 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
śmietana | 2/3 szkl. |
mąka | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
pęczek szczypioru | |
bulion | 1 kostka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: