Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane18-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane19-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane20-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane21-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane22-2.jpg)
pieczarki | 20 szt |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
mięso mielone | 400 g |
pieprz | 1 łyżeczka |
ser żółty | 200 g |
czosnek | 3 ząbki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: