Przepis i sposób przygotowania na: Placki po węgiersku- sos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki po węgiersku- sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-sos1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki po węgiersku- sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-sos2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki po węgiersku- sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-sos3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki po węgiersku- sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-sos4-2.jpg)
![Krok 5 - Placki po węgiersku- sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-sos5-2.jpg)
mięso wołowe | 200 g |
papryka | 1 szt |
pieczarki | 5 szt |
marchewka | 2 szt |
śmietana | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Rozmaryn suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: