Przepis i sposób przygotowania na: Przepiórcze jajka po szkocku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepiórcze jajka po szkocku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepiorcze-jajka-po-szkocku1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepiórcze jajka po szkocku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepiorcze-jajka-po-szkocku2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepiórcze jajka po szkocku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepiorcze-jajka-po-szkocku3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepiórcze jajka po szkocku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepiorcze-jajka-po-szkocku4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepiórcze jajka po szkocku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepiorcze-jajka-po-szkocku0-2.jpg)
mięso mielone | 400 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
musztarda | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
cebula | 1 szt mała |
mąka | 4 łyżki |
olej do smażenia | |
jajka przepiórcze | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: