Przepis i sposób przygotowania na: Ratatuja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja1-2.jpg)
![Krok 2 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja2-2.jpg)
![Krok 3 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja3-2.jpg)
![Krok 4 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja4-2.jpg)
![Krok 5 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja5-2.jpg)
![Krok 6 - Ratatuja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatuja6-2.jpg)
cukinia | 1 |
papryka czerwona | 3 szt |
papryka zielona | 1 szt |
przecier pomidorowy | 250 ml |
cebula czerwona | 1 duża |
czosnek | 2 ząbki |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
sól do smaku | |
boczek wędzony | 150 g |
kiełbasa śląska | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: