Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Schab pod nadzieniem

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki
5 Sztuk
boczek wędzony
5 Plastrów
por
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
schab bez kości
500 Gram
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Sklep Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod nadzieniem

Kroki postępowania

1
Mięso rozbijamy i doprawiamy.
Krok 1 - Schab pod nadzieniem foto
2
Kroimy drobno składniki.
Krok 2 - Schab pod nadzieniem foto
3
Schaby smażymy równocześnie z nadzieniem.
Krok 3 - Schab pod nadzieniem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak