Przepis i sposób przygotowania na: Śledź po tatarsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku3-2.jpg)
![Krok 3 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku4-2.jpg)
![Krok 4 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku5-2.jpg)
![Krok 5 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku2-2.jpg)
![Krok 6 - Śledź po tatarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-tatarsku0-2.jpg)
śledź | 40 dag |
cebula | 1 |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej lniany | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
jajko ugotowane na twardo | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: