Składniki:
przecier pomidorowy | 4-5 łyżki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1-2 łyżki |
rosuł z kostki | 1 szklanki |
cebula biała | 1 |
sok z cytryny | 1/2 |
śmietana | 3 łyżki |
sól, cukier, papryka |
przecier pomidorowy | 4-5 łyżki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1-2 łyżki |
rosuł z kostki | 1 szklanki |
cebula biała | 1 |
sok z cytryny | 1/2 |
śmietana | 3 łyżki |
sól, cukier, papryka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: