Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z kulkami mięsnymi i warzywami
Kroki postępowania
5. W międzyczasie gotujemy makaron al dente.
9. Mieszamy wszystko razem, a na koniec posypujemy natką pietruszki.
Smacznego !!!
makaron tagliatelle | 250 g |
mięso mielone | 200 g |
pieczarki | 200 g |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
bułka czerstwa | 1/2 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
masło do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: