Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie2-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie3-2.jpg)
![Krok 4 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie4-2.jpg)
![Krok 5 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie5-2.jpg)
![Krok 6 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie6-2.jpg)
![Krok 7 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie7-2.jpg)
![Krok 8 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie8-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 9 - Wieprzowina w otulinie francuskiej, czyli polędwica z dodatkami w cieście :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-otulinie-francuskiej-czyli-poledwica-z-dodatkami-w-ciescie9-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 700 g |
pieczarki | 250 g |
ser żółty | 4-5 plasterków |
ciasto francuskie | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
tymianek | 1 łyżeczka |
masło do smażenia | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: