Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczana rolada z sosem czosnkowo- chrzanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaczana rolada z sosem czosnkowo- chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczana-rolada-z-sosem-czosnkowo-chrzanowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaczana rolada z sosem czosnkowo- chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczana-rolada-z-sosem-czosnkowo-chrzanowym2-2.jpg)
Każdy wafel smarujmy GORĄCĄ masą. Ja ewentualnie ją podgzrewam na patelni bądź w mikrofali pdoczas smarowania by była gorąca, to sprawia , że wafel staje się miękki i łatwo go zwinąć w rulon. Następnie kroimy w cząstki mniejsze i podpiekamy na patelni (ja tych nie panierowałam w bułće z jajkiem, oczywiscie możemy, domownicy powiedzieli, że takie lepsze).
Podajemy z sosem.
![Krok 3 - Ziemniaczana rolada z sosem czosnkowo- chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczana-rolada-z-sosem-czosnkowo-chrzanowym0-2.jpg)