Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa cebulowo-grzybowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne
200 g
masło
3 łyżki
cebula
2 szt
cherry
1\\4 szklanki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
parmezan starty
3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowo-grzybowa

Cebulę obrać i pokroić w plasterki.Grzyby umyć i pokroić w kostkę.Cebulę oraz grzyby przesmażyć na rozgrzanym maśle.
Gdy cebula się zeszkli wówczas wlać cherry oraz bulion wołowy.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i trzymać na ogniu około 5-7 minut.
Przed podaniem każdą porcję posypać tymiankiem i wiórkami parmezanu.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 19.06.2011 08:32
extra
Iwona45 04.06.2011 18:52
fajne
RenataZ-et 18.04.2011 20:58
super zupa
Ania67 14.04.2011 14:43
Narobiłaś mi smaka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak