Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
seler | 1 sztuka |
pietruszka | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kasza pęczak | 100 g |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
seler | 1 sztuka |
pietruszka | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kasza pęczak | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: