Składniki:
wątróbka drobiowa | 15 dkg |
włoszczyzna | w/g uznania |
grzyby | 100 g |
masło | 1 łyżka |
mąka | do zasmażki |
natka pietruszki | 2 łyżki[drobno posiekana] |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz w ziarenkach | kilka |
tłuszcz | do duszenia |
wątróbka drobiowa | 15 dkg |
włoszczyzna | w/g uznania |
grzyby | 100 g |
masło | 1 łyżka |
mąka | do zasmażki |
natka pietruszki | 2 łyżki[drobno posiekana] |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz w ziarenkach | kilka |
tłuszcz | do duszenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: