Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z podgrzybkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-podgrzybkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-podgrzybkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-podgrzybkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-podgrzybkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-podgrzybkami0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
podgrzybki | 150 g |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 125 ml |
ser cheddar | 10 g |
listki tymianku | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: