Przepis i sposób przygotowania na: Penne z soczewicą kabanosem i cukinią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Penne z soczewicą kabanosem i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/penne-z-soczewica-kabanosem-i-cukinia1-2.jpg)
![Krok 2 - Penne z soczewicą kabanosem i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/penne-z-soczewica-kabanosem-i-cukinia2-2.jpg)
![Krok 3 - Penne z soczewicą kabanosem i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/penne-z-soczewica-kabanosem-i-cukinia3-2.jpg)
![Krok 4 - Penne z soczewicą kabanosem i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/penne-z-soczewica-kabanosem-i-cukinia4-2.jpg)
makaron penne | 40 dag |
soczewica czerwona | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
Kabanosy wieprzowe | 20 dag |
cukinia | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
marchewka | 2 sztuki |
oliwa | 3 łyżki |
bulion warzywny | 1 litr |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
przecier pomidorowy | 1/2 szkalnki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
rozmaryn świeży | gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: