Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem98-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem99-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem100-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem101-2.jpg)
mąka | 0,5 kg |
sól | 0,5 łyżeczki |
woda ciepła | 250 ml |
olej | 2 łyżki |
mięso gotowane | 70 dag |
rosół | 100 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa w płynie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: